7/3 2013
Publicerat 2013-03-07 20:19:00 i
Med nya krafter var biokemin rolig idag. Jag behövde bara sova en natt och äta ordentligt och så vände humörsvackan uppåt. Har vilodag från träningen så ägnade kvällen åt att göra en vegetarisk lasange. Det kanske låter konstigt men det är det inte och smakar utmärkt. Hur gör man då? Jo man gör fräser lök, vitlök, riven morot, finhackad persiljerot (i brist på rotselleri) tills det är mjukt. slänger i tomatpuré, sambaloelek, timjan, rosmarin, salt, peppar, krossade tomater och massor med bönor. Det blir alltså en köttfärsås fast på bönor. Sen gör man bechamelsås och häller i lite riven ost. Varvar lasangeplattor och de två såserna i en form, avslutar med vit sås och lite riven ost. In i ugnen i en knapp timme och sen är det bara att njuta ett anta luncher framöver.
Kommentarer
Trackback