21/10 2015

Nailade det andra midtermet, det som ska vara det svåra. Det behövdes för självförtroendet! Läser internmedicin i mina favoritböcker, just nu och CNS och som sagt, jag gillar hjärnan. Spännande!
 

20/10 2015

Rugby gör mig lycklig mitt i allt elände. Alltså den här terminen är tuff. Failat för första gången, ett dumt midterm i state vet. Alltså jag misslyckades med att memorera lagar utantill. Löjligt men ack så irriterande. Hur som helst, på det igen. Två veckors spöregn toppar humöret.

10/10 2015

 
 

7/10 2015

Skrivit ut rapporten så nu fins det ingen återvändo. Jag tänker inte titta på den igen för då komme rjag bara hitta något jag borde ändrat. Tänk så jobbigt jag tycker det är att lämna in en liten tiosidors rapport, undrar hur det kommer kännas att lämna in ett examensarbete om drygt ett år. På tisdag har jag möte med min supervisor, då ska vi bestämma exakt vad jag ska göra. Jag tänker inte säga så mycket innan allt är spikat och klart men det blir neuroendokrinologi. Supersvårt men det är det som triggar mig. Jag behöver utmaningar för att hålla fokus. Annars då? Skiftet är slut på fredag och det är på tiden, jag behöver tid för att hänga med i skolan och plugga. Långa dagar och gråmulet väder gör att humöret inte är på topp. Jag har varit grinig hela veckan. Jocke kommer på söndag så då borde det vända :)
 

6/10 2015

 
När man tycker synd om sig själv men måste skriva klart rapporten och plugga till midterm.  Hade jag inte haft skift imorgon så hade jag nog fyllt glaset ända upp. BLÄ
 

4/10 2015

God morgon hälsar Andor! Jag hade nattskift i natt och är sådär lagom degig efter bara ett par timmars sömn men tänker hålla mig vaken och få massa plugg gjort. Är han inte go?

2/10 2015

 
Ett par bilder från gårdagens superba rugbyträning. Alla tacklingsövningar käns i kroppen idag, framför allt i halsmusklerna, det är en känsla man inte förstår om man inte blivit tacklad någon gång men det blir liksom en sidleds katapult när man dunsar i backen med en boll i famnen.
 
Sedan följer en ct bild av en hund med en hjärntumör som blockerar cirkulationen av cerebrospinalvätska, därav de dilaterade ventriklerna.
 
Efter detta, en boxer som fallit offer för människans dumhet. Att avla för en så kort näsa så tungan inte får plats och för så mycket rynkor att de undre ögonfransarna petar in i ögonen och måste opereras, det är vad jag kallar äkta dumhet. Alltså jag vill applicera allt lidande som dess oskylldiga djur får utstå på deras korkade uppfödare. Och sen vill jag spotta på dom och sparka på dom när dom ligger.
 
Sist och minst är mina fina sammansfattningar av state vet. Alltså lagar och regler. Jag borde skriva så jag själv kan läsa meeeen. Jag vet ju vad det står, ellerhur. Dags för cross fit följt av rödvin och vegetarisk gulash. 
 

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0