28/7 2013

 
Min sommar susar förbi och jag märker knappt att veckorna går. På måndag börjar min femte vecka i Ladugården och jag satte precis igång med mitt skrivande av praktikrapport. Jösses. 35 sidor på engelska, en klar utmaning men den är antagen. 

.










Har en fantastisk sommar helt enkelt.

8/7 2013

Hej på er där ute i cyberrymden!

Här är det allt långt mellan inläggen men det bara blir så. Jag har inget internet på telefonen och ingen lust att sätta på datorn när jag kommer hem. En liten elektronikdetox typ.

Har min andra lediga dag idag och sov ut ordentligt i morse. Det kändes konstigt att vakna vid tio och inse att igår vid samma tid hade jag jobbat färdigt morgonpasset. Men jag gillar mornar och jag tycker det är helt okej att vara ledig mitt på dagen, framför allt när det är nära till stallet och havet.

Sedan sist har jobbet rullar på, jag lär mig mer och mer och har nu koll på rutinerna och jobbar självgående. Kan stolt meddela att jag överlevde helgen. På helgerna är man bara två på alla kor och nu var det min och oskars tur. Jag är nöjd med två hittade brunster och ringd semin men mindre nöjd med en missad brunst och en dödad halmbal. Äsh, jag kan inte förklara egentligen. Jobbet är tungt, svettigt och helt fantastiskt. Kor är härliga djur med stora personligheter.

Ska ut till stallet om ett par timmar och ta min första ridtur på väldigt länge men tro inte det blir lugnt och stilla, nej det blir lektionsridning. Hjälpes!

3/7 2013

 
Dog lite, min dåliga humor. Sen att jag redan har ett stable relationship hör inte hit. 
 

3/7 2013

 
Njuter av lediga dagen på bästa sätt. 

3/7 2013

God morgon får jag lov att säga även då klockan är 12. Jag har precis ätit klart min frukost/lunch och sippar på en kopp kaffe. I måndags var första dagen på jobbet/praktiken. Det är mycket som ska in i huvudet men jag gör mitt bästa och frågar massor, hellre en gång för mycket än en gång för lite känner jag. Det tar nog ett par dagar till innan jag är självgående helt och hållet men jag gör mitt bästa och ska ägna lunchen i morgon åt att skriva extra fusklappar till mig själv. Djuren är inga problem men däremot är maskiner det, finns det två knappar och jag ska trycka på en är jag aldrig säker på vilken som är rätt, typiskt mig. Är lite nervös för helgne då vi bara är två men det ordnar sig nog!

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0