20/2 2017

Glädjen när stationen ska få ett sprillans nytt smådjursultraljud! Och Tf- ansökan är mottagen och behandlas. Och jag har eventuellt någnstans att bo i Brunflo. Och jag åkte snowboard i Vemdalen i helgen, och red på Elton och hängde med folket på Hälle. 
 
 

15/2 2017

Hej! 
 
Jag packar och packar inför en  helg i Östersund, en helg i Budapest och sen flera månader i Östersund, brunflo närmare bestämt. 
 
Laddar upp med skidor och valla, ridkläder, träningskläder, utomhuskläder generellt, long board och rugby bollar- alltså alla vuxenleksaker jag har- som jag ser fram emot att använda dom. Så taggad på snö. 
 
Damsugare, strykjärn, stekpannor och lakan etc är såklart också nedpackat men det är lite mindre kul. Imorgonska jag ladda bilen som förövrigt fick lite kärlek idag, lufti däcken och en tvätt, det behövdes. Jag vet inte vad jag mumlar om men åh vad jag ser fram emot allt!
 

14/2 2017

Jag är hemma och jag är så nära veterinär man kan vara utan att ha legitimationen. Men lugn, ansökan är skickad så det är i rullning. Vet inte vad jag ska känna, jag är lycklig men samtidigt vettskrämd och ledsen för att ungernlivet är över på riktigt. 
 
Samlar vuxenpoäng. Det är annorlunda att flytta i sverige än vad det är att flytta i ungern så jag känner mig lite som om det är dags att flytta hemifrån fast jag har ju egentligen redan bott heimfrån i fem år. Elavtal, adressändring, bilskatt etc. Alltså det är ju inte bara en dans på rosor men det är kul,längtar efter att se hur lägenheten ser ut, åker upp till Brunflo på fredag för en titt och lite skidåkning!

5/2 2017

 
Ett par meddlemmar i laget med stort L. Det kändes som att jag aldrigt åkt hem, det var så naturligt att hänga med gänget och spela lite tokig rugby. Vi var bara tre damlag men vi van och fick en fin liten pokal och öl i pris. Spelade massor, i sand, vilket var galet tugnt. Massor med tries och bra tacklingar. Fantastiskt! Idag gör allt ont. Jag hade glömt att man får ont i varenda fiber. Imorgon är det thesis defence och that´s it. 
 

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0