24/12 2014

God Jul!
 
Njut av varandra och av ledigheten. Jag njuter med min kära familj i värmen i vietnam. Tentan gick bra så det blir inget budapest före 8e februari. 
 
Dags för en nudelsoppa och en drink. Puss!

20/12 2014

Bra det gick att ge gärnet då. Inte. vaknade och kände mig överkörd av en ångvält. Småfebrig, ont i halsen och rinnande näsa. Inte så timat. Monstertenta och många timmars flygning är inte det bästa i det tillståndet. Skummar igenom saker idag, hade stora planer på vad jag skulle lära mig men det gick åt skogen. Får hoppas på tur på måndag.

18/12 2014

Jag gjorde toxicologin i morse och det gick lite för bra, fick mig en fyra men förtjänade mest en tvåa. Oavsett vad så är det en examen mindre. Faktiskt bara en kvar. Ett monster som jag hoppas ta mig förbi på måndag. Det käns lite hopplöst men jag ger gärnet dom sista tre dagarna. På måndag går flyget till paris där jag möter familjen innan vi åker vidare. Packar lite smått. Längtar efter semester!

17/12 2104

En mindre att oroa sig för. I morse skrev jag parasitologitentan och det gick bra. Imorgon väntar toxicologi och så på måndag resten av parasitologin. Det är skitläskigt men jag ska göra mitt bästa. Kämpar in i det sista. 
Dom här ser jag i Januari. Längtar! (Jag förstår att folk frågar om vi är släkt..)
 

4/12 2014

Tentapanik hej, jag har saknat dig lite. Nu pluggas det dygnets alla vakna timmar. Är grhmt sugen på och åka skidor. Någon som vill åka en helg i januari? Eller typ en dag, till romme eller så? Blir troligen alperna i februari så måste värma upp.

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0