29/9 2015


 
Jag har skift, kirurgi. Det är mkt stå och titta men häftiga saker. Alltså på riktigt, igår så var det ett congenital diaphragmatic hernia, en pericardectomy och clamping of the thoracic duct, en thyriodectomy och en liver lobectomy. Alltså inte vardagsmat, mer typ nyårs supé. Zara (eller det blir typ vi) har skaffat en fostervovve som heter Andor, så söt och trevlig. Jag ska ta och köpa den perfekta leksaken imorgon, alltså vem behöve inte en snack rugby ball? Till mig själv shoppade jag dom snyggaste shortsen ever. Inbyggda rosa skins. Alltså hallå? vem kan motstå, det ser ut som adidas såg våra jersys och bestämde sig för att göra matchande shorts. 

24/9 2015


 
 En helg vid Balaton. Ett jättehus och 25 personer. 30 grader varmt och slut på säsongen så vi var i princip ensamma. Sol, bad, barbecue, party och bara allmänt leva livet. Fantastiskt var det. Rugby träningar i massor i mina spindelnättajts. Internmedicinböcker stora som hus och jakt på examensarbete. Sicken vardag. 
 

16/9 2015

Sitter och skriver på min dagbok från praktiken på distriktet. Det är svårare än jag trodde för jag har läst och skrivit så mycket journaler på sneksa och ska nu översätta allt. Trots att jag läser en utbildning på engelska så ploppar inte dom kliniska termerna automatiskt upp på engelska och jag sitter med en hög av internmedicinböcker framför mig och letar snygga termer. Men jag börjar tolv imorgon så jag ska banne mig skriva fem sidor till innan jag går och lägger mig och sedan läsa igenom och rätta språket imorgon. Sådeså. Random bild på champangen vi drack för att fira att jag skulle bli veterinär sommaren 2011.
 
 

16/9 2015

Välkommen sista året. Det börjar bli dags att tänka på verkligheten. 
 

6/9 2015

Jag bor här i Gävle hos Jocke ett par veckor och praktiserar hos distriksveterinärerna. I helgen var mamma och pappa här. Vi fiskade, käkade gott och plockade svamp. En vecka kvar innan skolan börjar.

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0