28/4 2015

Lördagen var fantastisk. Vi spelade först en7s, sen en 15s och sen en 7s till. De första två vann vi, i den sista tog vi slut och det var förståerligt. Jag spelade inside center vilket var så mycket roligare än att spela winger. Mer kontakt, mer tänka, mer springa. Fantastiskt. Vilket gäng. <3

25/4 2015

16 grader 7.30 och klarblå himmel. Syrenerna blommar och vindarna är varma. Våren i Budapest är verkligen fantastisk. Jag är uppe i tid för att hinna skriva lite på en sammanfattning om fisksjukdomar. Det började lite spännande men nu snurrar huvudet av protozoa och jag har svårt att hålla fokus
 
- FÖR DET ÄR GAME DAY!
 
 
 
 

22/4 2015

För en gångs skull hade jag tur i spel. Vi lottade om vilka som. Skulle få kastrera häst idag och jag och Helena blev dom lyckliga. Läraren var så duktig och förklarade allt nogrant och metodiskt. Kul! 

21/4 2015

Klockan sju är det dax för midterm i obstetrics. Ett ganska stort får jag lov och påstå. Det finns typ hundra saker jag hellre gör klockan sju en tisdagsmorgon än skriver köttigt midterm. Vovven gick och la sig efter promenaden, jag är grymt avundsjuk.

20/4 2015

Igår sprang jag min första halvmara. 21 km, den mesta av sträckan längs med donau. Sol och lagom varmt, mycket folk men inte så att det blev trångt. Jag startade i sista startgruppen för att det var min första och sprang på 2.05 så precis under målet på 6 min/km. Hade energi kvar så nästa gång ska jag springa fortare och komma under 2 h. Idag är träningsvärken brutal men det hör väl till. Kul grejj som jag gärna gör igen! 

18/4 2015

En himlans massa kossor är vad ni ser. I måndags var jag och rn kille i min klass på farm visit. 1200 biffkor, hel galet många. Vår upogift var och ta blod och utinptov från dessa halvvilda damer. Det var kul och lärorikt! Imorgon springer jag halvmara. En månada hosta och ett ömt knä har inte vart bästa laddningen så vi får helt enkelt se hurdet går.

13/4 2015

Jag har nattskift på smådjurskliniken. Det innebär att jag har ett par patienter att se till. En hund med immunomedierad hemolytisk anemi, en med polyneuropathy, en med aspirations pneumoni och så en uremisk katt. Det är inte så mycket att göra egentligen. Lite statuskollar typ och jag har släckt lampan och sagt godnatt till dom. Även om det är mörkt så jag inte ser djuren hela tiden så tror jag allt att det är viktigt med "natt" och lugn för dom. Sömn och mat är också medicin.  Annars då? Pluggar obstetrik och patologi, firade påsken hemma med karln. Vi var bland annat ute vid havet och hade det bra.  

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0