31/8 2014

Sista dagen i min gamla lägenhet. Flyttade över alla saker imorse och imorgon är det dags för kontraktskrivning och så. Jag är grymt trött på flyttcirkusen och önskar bara att allt går smidgit imorgon. 
 
Startar med clinical day, ingen aning om var/ vad jag har. Jag gillar inte det här, jag vill ha allt under kontroll. 
 
 

30/8 2014

Jag skulle bara logga in på skype och du var online. Morfar, med bild och allt. Du glömde vist logga ut. Så jag passade på att ringa men hamnade bara hos telefonsvararen. Tänkte bara berätta om när jag och Hanna åt på trofea, som vi gjorde när du och Bea var och tittade på lägenheten, att jag gick en lång promenad i parken idag och fråga hur man tar sig till vinfestivalen.

Jag saknar dig.

30/8 2014

Nu har Hanna åkt hem. Eller hon är på flygplatsen just nu. Sjukt tråkigt för vi har haft det så himla bra! Utöver flyttpackning så har vi åkt båt till Szentendre, promenerat, druckit öl och ätit gott. 
 
 

22/8 2014

 
Sen måndagskväll tändes en ny stjärna på himlen. Morfars stjärna. den kommer lysa starkast av dom alla, för den lyser av kärlek, omtanke och glädje.
Rädsla, sorg och smärta lämnades kvar någonstans mitt i mellan, det försvann nog in i ett svart hål.
Kvar på jorden lämnades fina minnen och ett ofantligt tomrum.
Vila i frid.

17/8 2014




Igår hängde jag med Elin och idag med familjen. så skönt med semester!


12/8 2014





Är i Oslo på snabbvisit hos Sanne och hennes härlig familj. vi har gått upp på ett litet fjäll, utforskat Oslo och åkt båt i kvällssolen. Fin minisemester. Imorgon blir det en titt på veterinärhögskolas bokhandel och lite tennisspel. Jag har det så bra!

7/8 2014

Lagt mig på soffan och har svårt att hålla ögonen öppna. Hade en bra dag på jobbet. Två patienter so. jah tycker mycket om gick hem idag pigga och glada. En liten valp som hade ätit grus. Han var väldigt sjuk i förrgår, innan stenarna plockades ut ur magdsäcken men idag var han som vilken valp som helst.

Efter jobbet hjälpte jag Hanna att sömma om Linus. när man är ett 180 cm stort halvblod blir skorna väldigt slitna och att byta sömmar är inte ett enkelt jobb när hästen tycker att man kan lägga all tyngd på den bakfoten som just vilar mot mina knän. Både jag och Hanna var trötta redan när skon var av. Var kraften att slå på den igen kom från vete tusan. Hur som helst blev han fin om foten och skon sitter en stund till.

Avrundar med lite kladdkaka, det satt fint.

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0