21/2 2014




Vi har haft fantastiskt väder i en vecka. Sådär så man bara måste ut och springa. Ane och jag sprang runt margit igår när solen var påväg ned. Bollen fick följa med för lite lek. Slocknade hemma istället för att gå ut. Välbehövligt.

17/2 2015



Go' hunden. Det här är nina, den tredje varelsen i vårt hem. 8 bast från egypten. Mer människa än hund. Putin är på besök i Ungern. Gator stängs av och hellikoptrarna väsnas. För en person?! Ambasaden ligger i mitt kvarter, inte överdrivet lycklig över det. Funderar på och klä mig i regnbågens färger, ställa mig längs med gatan och spotta på hans bil. Men det fins smartare drag.

14/2014



Första veckan har passerat i rasande tempo. Det har varit en mix av långa skoldagar, träning och en del fest. I tosdags hade vi uppstartsmöte med laget, det delades ut awards och jag fick pris som årets nykomling/improvement. som pris fick jag en rosasvart boll med exiles-loggan. Åh så kul det kommer vara att ha den. Skorna i galen färg är min julklapp från jocke. jag längtar efter att inviga dom :)

10/2 2015





Tillbaka i budda. sista dagarna hemma var grymma. Bishops arms, Ridtur och så sov vovven hos mig och jocke. Men budda är okej. ska bara vänja mig lite :)



Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0