Roadtrip

Jag updaterar imorgon men jag är hemma, knottbiten och lycklig.

Roadtrip

Vi har lämnat jönköping bakom oss och nästa anhalt är Göteborg. Där blir det promenad på avenyn och sedan laddar vi med grillat och öl inför morgondagen på Lisseberg. Det är amazing

Midsommarbilder

Finafina midsommar. Den bästa någonsin.
Det är svårt att förmedla lycka med en kompaktkamera och fullt upp med att vara lycklig. Men lite går det, lite.

25/6 2011

Lycka. L Y C K A
Finaste midsommar någonsin. 2 dygn av lycka. Utö med älskade vänner och karlen min, Ridturer på fina Valle, Kattungen Ture, Bad, Midsommarstång, tårta med choklad och jordgubbar, grillning, drinkar, vin, jäge roch brasa på stranden till solen gick ned. Dagen efter var en aningen tung när tuppen gal utanför tältet och tyckte vi sovit färdigt.
The dreamteam fixade snabbt ihop tältet och drack kaffe länge. Sedan bar det av hemåt. När båten anlände till Årsta brygga kom regnet och det konstaterades att utö var rätt ställe att vara på.
Väl hemma väntade det DET D E T. Mailet där det står "You are addmitted". Kän på den ni. Det blir Ungern, det blir veterinär. DET BLIR LYCKA

23/6 2011

Dagen före midsommar. Någon har öppnat kranen så regnet vräker ohämmat ned. Det är inte helt okej faktiskt. Jag Önskar sol idag, tack på förhand. Och imorgon, tack igen.

Om 20 minuter ska jag nämligen ta min stora vandrarryggsäck och en matpåse och knata över till Hanna där Hannas mamma väntar på mig. Därifrån beger vi oss mot Hanna som är i stallet och vidare mot årsta brygga där vi ska ta båten till Utö och fina Elin. Det känns som om det kommer bli den bästa dagen före och dagen D midsommar ever. fast det där med regnet ställer ju till det en aning.

Fantiserar lite om hur lustigt det kommer se ut när jag studsar till Hanna för at undvika vattenpölar då jocke har mina gummistövlar hemma hos sig och jag alltså kommer ha converse, för övrigt kommer ena handen släpa en tung matkasse och den andra balansera ett litet paraply.

Men om YR.no har rätt så spricker det upp efter 12. Puh...

22/6 2011

Kvällstanke. - Om jag kommer in förändras hela mitt liv.

Fast det viste jag redan innan. Men det blev så klart just nu.

22/6 2011

Sedan mitten av december har jag pluggat över 150%, jobbat en del och haft ett liv ändå. Det tär på en. Alla sjukdomar och krämpor sköts upp. Reslutatet blev förkylning och ont överallt samt en enorm trötthet. Summa summarum är slitenhet. Det ska åtgärdas med alla möjliga medel.


massage, bodyscrub och långsamma promenader ersätter snabbduchar och hysteriska löprundor.

Te med goda smaker druckna ur vackra koppar ersätter mängder med svart kaffe.

Romaner, thrillers och svenska deckare ersätter tunga böcker. "basics of biochemistry" har semester till hösten.

Fina vänner och kravlöst umgänge ersätter hysteriska pluggeftermiddagar.

Soffan ersätter skrivbordet.

Harmoni ersätter stressen och jag blir snart mig själv igen, snart.

19/6 2011

Ombyggnad pågår och jag är förkyld. Så kan det gå efter en lång tids kaos.

19/6 2011

D-Day has passed. Jag vet inget men det kändes.. Ok... Skit..super.. koko. varierar beroende på dagsform. Men jag väntar med spänning 5-10 dagar på det läskiga kuvertet.

17/6 2011

Dan för dan. Som ett litet barn kvällen före julafton. Dock måste det här barnet prestera också. och är förkylt och nervöst. Men det går som det går. jag gör mitt bästa och lite till.

16/6 2011 14.26



Jag är trött. Otroligt trött. Jag tror jag kan ha fått pappas elaka förkylning eller så är jag bara helt slut. Eller jag vet att jag är helt slut och det är inget konstigt men såhär slut trodde jag inte jag skulle vara.
Ingen ork till något. Min fina karl kommer sen. Jag saknar honom fast han bara varit borta sisådär 7 timmar.

Äh. WebbTv är bra skit. Och SEN ska jag plugga. LITE.

16/6 2011

Det behövdes mer än en tornado igår. Det behövdes faktiskt att jag gick och la mig igen innan lunch och sedan sprang och sedan åt en liter jordgubbar och sen nästan vaknade. Hehe.

Idag kör jag på samma stil. Är otroligt trött så spar plugget till eftermiddagen och åker och hälsar på kära mormis och morfis. Det blir toppen.

15/6 2011 09.48

Lyckan är total när man öppnar kaklådan och hittar havrekakor med choklad. Förmiddagskaffe och kaka väcker förhoppningsvis hjärnan. Den behöver typ en tornado för att kvickna till och börja plugga. Men nu, nu lovar jag att plugga dktigt till 12 och sedan springa. Efter det ser vi vart benen bär.

14/6 2011 21.48

Aldrig är jag en så flitig bloggare som när jag är nervös.

Fast jag har inget att skriva just nu. Annat än att jag är nervös.

14/6 2011 19.55

Tankesnurr. Insåg nyss att jag tänker fel. Hallå, skäms Lovisa! Jag vet ju hur man tänker positivt och boostar sig själv men de senaste dagarna har jag inte gjort som man ska. Jag har börjat säga OM jag komme rin för det första och det är fel. Det ska vara NÄR jag kommer in.

Och det finns inget som heter att jag är dålig om jag inte kommer in. Jag är bra vad som än händer och jag kommer komma in. Sådeså.http://publishme.se/2041259/entries/article/128264485/?pub=1

Ska börja fundera på klädsel. Rutiga skjortan blir det hur som helst. Frågan är om man borde ha kjol också eller om byxor är ok?

Äh. Mamsen ska förhöra mig lite straxt. Sen ska jag dö lite i soffan.

Och jag lovar en sak. Efter lördag blir inläggen roligare och mer varierande. Åh vad mycket roligt jag ska göra då!

14/6 2011

4 dagar kvar.

Pluggar lite och sticker och springer. Från hopparknä till löparknä. Skillat. Meeen. Bara träna, strecha, massera och ta det lugnt i backar så ska det visst gå över. och det där med den magsika gränsen var inte bull shit. Det är tydligen vanligt att det blir så med löparknän.

Ska läsa på lite om celler. Det har jag läst hundra tusen gånger under skoltiden men alltid bra och göra det igen.

Föresten gjorde jag universums godaste kärleksmums igår. Superawesomekladdiga.

Forts.

Känns sådär bra och skriva att alkohol är det jag vill ha. Alkohol, inget att göra, mitt täcke och skäna kudde. Bara få tycka synd om mig själv en stund.

Jag ska. Sen.

Ska bara fixa framtiden först.

Lovade precis mig själv en dator för cirkus 13000 om jag kommer in. Höjer motivationen och tömmer sparkontot. YEES

12/6 2011

Det närmar sig med stormsteg. Dagen med stort D. Dagen då min framtid avgörs. Det låter dramatiskt och det är så dramatiskt som det låter. Jag pluggar. Såklart. Men egentligen inte.

Jag vill faktiskt mest gråta. Inte bra med en svacka just nu.

9/6 2011 18.36

jag har pluggat typ ingenting. Typ noll, zero, nada. Jag kommer dö. Men jag har ingen, ingen, ingen lust, ork eller pepp just nu. Det är sommarlov i mitt huvud. Fan

9/6 2011

Jag kom hem från Fårö i tisdags, bror kom hem från USA idag. Därav bloggens dödhet.

Jag är lycklig och nervös. Jag kan inte säga något mer just nu.

Förväntningar

Alla tror jag kommer in like pice a cake. Men det vet man aldrig. Det är avancerade prov och dem är på engelska. jag hoppas på det bästa men förväntar mig det värsta. Jag gör mitt bästa helt enkelt men huvudet är lite trött just nu så jag är inte så effektiv som vanligt. Dock har vi kört ihop oss ganska bra efter denna vår, mitt huvud och min kropp alltså, så jag kan plugga utan fokus, ork eller vilja på ren rutin. Det är nice.

Anyway så ska jag vila lite på Fårö några dagar nu. Lite plugg blir det men mest terapi för själen och promenader med min fästman och familj. Jag har för första gången på länge inga skolböcker i handbaggaget på färjan. Bara bra bok och en korsordspenna. Life is good.

har bara lite ont i knät. men det får inte dra ned något idag. 5 km är dne magiska gränsen. Det böev 7,5 idag och då sa knäfan ifrån. men badet efteråt var fantastiskt.

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0