29/9 2011

Kemin dödar. Överlevnads tips?
Allt tas emot. behöver höra att det löser sig, att jag fixar det, att jag bara måste komma in i det. 


Andas

Vila

Äta


Känns dumt och behöva mamma- och pappahjälp med varenda labb. Hur klarar sig alla andra? Gissar, lär sig utantill, lär sig inte, eller är bara genier?

Kvällen är planerad. Ska äta upp middagen och sedan plugga. Anatomi till 20.00 och sedan kemi. Bör också sova tidigt. Då går det bättre. Puh.


Kommentarer
SuperSnällaSilverSarah

Lovisa! Det har kommer och gå skitbra för dej, för det vet jag! FAKTISKT! För du vet att jag hejjar på dej här hemma! Och du behöver bara komma in i flytet så kommer det gå som en dans resten av tiden :) och va glad att du har nagon/några som du kan fråga så du inte skulle stå som helt själv och plugga det där...



Jag tänkte skriva värsta hejjaramsan här... men jag fick inte riktigt ihop den så skriver den en annan gång istället ;)



Loads of love från dynamitSarah! :D <3

2011-09-29 @ 18:27:41
Marianne

Det är tufft, men det ska det vara. Kommer kännas fantastiskt när det är klart. Alla kemikurser är inte lika jobbiga. Vad läser du nu? Skönt att du har hjälp att få. Använd så mycket du behöver. Snart har du studietekniken mer i systemet och då går allt lite lättare. Det är tufft men du är en kämpe! Glöm inte ge hjärnan det den behöver. Det är ren kemi ;o) Snart har du egen lägenhet, tror det kommer hjälpa en del. Hojta till om du behöver flytthjälp och suddluddsstädning. Jag kommer! Sov gott finaste du. I morgon känns det lite lättare (när man har några dagar att hinna ikapp utan nya föreläsningar). Kämpa på men njut av Biblioteket och träffa the Dream Team så mycket det går. Nu är du påväg! Snart halva första terminen avklarad! Sov gott!

2011-09-30 @ 00:28:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0