Degterapi

Nu bakas det bröd i mitt hem. Mycket bröd. Ni förstår, att knåda deg är fantastiskt när man är nervös.Det har blivit många promenader också, även det för att lindra nervositeten. Puh. Men tillbaka till brödbaket. Det blev Herviks-limpor som är sådär mörka, väldoftande och tnga som bara rågbröd i form kan bli och så blev det frallor med vetemjöl, grovt rågmjöl, timjan, rosmarin, citron och oliver. Som pricken över i så står en jäskultur till ett dinkelbröd på bänken i köket. Imorgon tillsätts mjöl, smör, honung och valnötter. Det låter inte helt fel va?

jag tror jag ska sluta ögonen nu. Eller inte nu, men straxt. Och hoppas Jhon Blund kommer fort.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Enjoylovisa

Nyutexaminerad veterinär på äventyr

RSS 2.0